Acid techno is helemaal té gek

Mijn eerste ervaring met Acid techno muziek

Mijn broer ging al jarenlang regelmatig naar een techno feestje. Hij vertelde mij dan ook iedere keer weer hoe erg hij kon genieten van de acid techno muziek. In het begin dacht ik eigenlijk dat hij erg overdreef en dat het waarschijnlijk zou komen omdat hij drugs gebruikte op zo’n feestje. Echter nadat hij voor de zoveelste keer enthousiast thuis kwam ben ik is online gaan zoeken naar de acid techno muziek. Ik zocht op Youtube en klikte het eerste de beste liedje aan. Al vanaf de eerste secondes begreep ik wat mijn broer bedoelde. De muziek was zo fijn. Hetgeen dat het super mooi maakt is dan ook het mysterieuze erin.

Acid techno

Mijn eerste Acid techno feestje

Nadat ik erachter was gekomen dat het inderdaad hele fijn muziek is ben ik naar mijn broer gelopen. Hij liet me daarna nog een aantal andere lekkere Acid techno liedjes horen. Na dit gesprek besloten we ook dat we een keer samen naar zo’n Acid techno feestje moesten gaan. We zijn online gaan kijken en zagen dat er die week erop een Acid techno feestje zou plaatsvinden in een stad dicht bij ons in de buurt. We hebben toen online kaartjes besteld en begonnen ons echt te verheugen op dit feestje. Toen het eenmaal zover was hebben we de benodigde andere materialen gekocht en zijn we naar het feestje gedaan. Het feestje was echt geweldig, mijn broer en ik hebben het super erg naar onze zin gehad en zijn echt zo lang als mogelijk was op dit feestje gebleven. Helaas sloot de club rond een uur of 5 en moesten we weg. We hebben op het Acid techno feestje nieuwe vrienden gemaakt en zijn na dit feestje dan ook mee gegaan naar hun huis.

 

Afterparty

Na het feestje zijn we dus meegegaan naar het huis van de mensen die we die avond hadden ontmoet. Ze woonde in een studentenhuis en aangezien iedereen van het huis ook naar het Acid techno feestje was gegaan konden we hierna alsnog helemaal losgaan. We hoefden geen rekening te houden met huisgenoten, want de huisgenoten feesten namelijk ook volop mee. We zijn van ongeveer half 6 tot 9 uur in dit studentenhuis gebleven. Daarna zijn we met de trein terug naar huis gegaan. Het acid techno feestje was echt super geslaagd. Na dit feestje besloten mijn broer en ik dat we vaker samen naar zulke feesten moesten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *